ETUSIVU       ESITTELY       ASUKKAAT       TOIMINTA       VIERASKIRJA      

Toiminnasta.

Hiljattain Wingsin toiminta sai uuden käänteen. Tästä lähtien tallilla on myös hoitaja toimintaa ja näin myös hevosmäärä voi mahdollisesti hiljalleen kasvaa. Useimmille hevosistani otan hoitajan, joten kyseistä pestiä kannattaa rohkeasti kysyä vieraskirjan kautta. Suurempia kriteerejä ei hoitajalle ole, mutta toivoisin tietysti että heti hoitohevospyynnössä tulisi esiin mahdollinen kokemus (joka ei siis ole pakollista), sekä syy miksi haluat juuri kyseisen hevosen hoitsuksesi. Hoitajan tehtäviin kuuluu luonnollisestikin hevosen perustarpeiden hoito, ratsastaminen on vapaaehtoista mutta suotavaa. Mikäli hoitaja vaikuttaa sopivalta ja yhteistyö sujuu, voin myöntää luvan myös kilpailuihin ja valmennuksiin osallistumiseen. Kun hoitajia alkaa tulla, otan toki ehdotuksia vastaan ja voimme alkaa järjestää tallin sisäistä toimintaa, kuten tunteja, valmennuksia ja maastoretkiä, sekä mahdollista rakingia ja periaatteessa mitä vain.
Hoitaminen, ja lähes kaikki muukin tallin sisäinen toiminta, tapahtuu foorumilla, jonne hoitajien täytyy rekisteröityä. Perus tallimeiningin lisäksi foorumilla voi jutustella muutenkin.

Hoitajatoiminnan lisäksi Wingsiin voi nykyään myös majoittaa yksityisiä. Myös yksityisille ja niiden omistajille on mahdollista järjestää toimintaa foorumilla, jossa yksityisille on myös omat päiväkirjat. Yksityisille voi tulla myös omat hoitajat mukaan foorumille ja yleisesti ottaen myös niiden omistajien toiveita pyritään kuuntelemaan. Hoitomuodon määrää omistaja, joten jos haluat hevosesi yksityiseksi Wingsiin, ota yhteyttä vieraskirjan kautta.

Kasvatti varsatkin ovat tervetulleita tallillemme aina silloin kun tilanne on siihen sopiva, vaikka toki kasvatus minua miellyttääkin, mutta se nyt ei taida mitä ilmeisemmin tulla Wingsin tehtäväksi, ainakaan pääsääntöisesti. Joka tapauksessa kasvateissa taidammekin panostaa määrän puolesta laatuun, joten tammoillemme valitsen yleensä ulkopuoliset, hyväluontoiset ja tammojen heikkouksia kompensoivat oriit. Ja nämä kasvatithan tunnistaa etuliitteestä Wings’.

Kasvattimme.

00.00.00 skp. Nimi, Isä + Emä, om. omistaja


Ulkoasu ©: Koa / koasayshello@gmail.com
Tekstit ©: Bam / bam.bam90@hotmail.com
Kuvat ©: